tisdag 17 september 2013

senaste köpen å säljen!

Har köpt och sålt lite aktier det senaste. Har sålt bland annat United Media med ca 20 % förlust. Även Cherry B sålde jag med ca 0 % vinst/förlust. Gjorde även en dålig affär i Gripen Oil som blev 50 % förlust. som tur var köpte jag bara för 2000kr och förlusten blev alltså 1000 kr som är inte hela världen.

Desto roligare har det varit med inköpen. Köpte hypade Starbreeze som jag tror kan bli väldigt bra då jag själv är en "spel-kille som har hört grymt mycket bra om deras spel Payday 2 som alla verkar vilja spela. Köpte först 10 000 aktier på 0.36 kr ...fyllde på med ytterligare 20 000 nån dag efter på 0.50 kr. Så just nu är Starbreeze mitt största innhehav. Inget som jag egentligen vill då det är mycket hög risk men känns som det kan bli en spännande resa så vi kör!

Köpte även för ett tag sedan aktier i Danska Berlin IV B. Läste om dom på någon blogg tror jag och fick upp ögonen för dom då fastighetsmarknaden inte har återhämtat sig så bra som övriga marknader. Köpte 1000 st på 1.48 och idag kom årsrapporten och de vissar en fin vinst på 4 milj Euro. Steg kraftigt och ligger för närvarande 16 % plus.

Gjorde även ett sista köp häromdagen då det blev 50 st Coca-cola aktier till priset av 38,48 dollar. Pga att alla dricker cola överallt så känns detta köpet extremt tryggt.